Hihetetlen, mennyit keres egy közterület-felügyelő Budapesten

Egy közterület-felügyelőket kereső utcai hirdetésbe botlott bele a penzcentrum.hu, melynek érdekessége, hogy a béreket is nyíltan kommunikálják benne. Mint a hirdetésből kiderül, bruttó 257.500 forintot lehet keresni havonta, a köztisztviselői jogviszony mellé pedig évi bruttó 200 ezer forintnyi cafeteria is jár, valamint utazási kedvezmény és egyéb pótlékok, juttatások.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

A közterület-felügyelő munkakör betöltéséhez szükséges szakképesítés megszerzését a FÖRI Oktatási Központja 300 órás (120 óra elmélet és 180 óra gyakorlat) OKJ-s közterület-felügyelői tanfolyam keretében kínálja a jelentkezőknek. A képzés teljesen ingyenes, munkaviszonynak számít, és minimálbér jár ezalatt az idő alatt a tanulóknak. Az érettségi vizsga alapkövetelmény.

Forrás:https://www.startlap.hu/?utm_source=24.hu&utm_medium=banner&utm_campaign=24.hu_right_side

Kapcsolódó cikkek

Miért lesz képviselő az ilyen?

H Miklós

Szájer József: A brüsszeli bevándorláspárti elit támadást intézett Trócsányi László és Magyarország felé!

O.L.K.T.

Szájer és Bayer pofátlanul mocskolta az Európai Uniót!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!