Hihetetlen! A választási bizottság szerint minden rendben

Hát persze hogy rendben, hisz fideszes többség van.

Ellenzéki javaslatra csütörtökön tárgyalt volna a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) arról, hogy van-e átfedés Berki Krisztián és Tarlós István fideszes főpolgármester-jelöltek ajánlásai között. Az ügyet azonban az NVB végül inkább nem tűzte napirendre, a szavazáson csak az 5 ellenzéki párt által delegált tag támogatta a napirendi pont tárgyalását.

Korábban is többen vádolták már azzal Berkit, hogy nem tisztán szerezte meg az induláshoz szükséges aláírásokat, hanem a Fidesz segítségével. Puzsér Róbert stábja is szeretett volna eljárást indítani az ügyben, azt mondták, ők figyelték Berki aláírásgyűjtő pultjait, és a saját pultjaikkal összehasonlítva egyszerűen ezeknek nem volt akkora forgalmuk, hogy reálisan összejöhettek volna az aláírások Berkinek, aki egyébként nem is igazán vett részt az aláírásgyűjtésben. Az NVB végül Puzsérék beadványát is elutasítot.

Így néz ki egy demokratikus ország ahol a kormánypárt uralkodik.

Forrás 444.hu

Kapcsolódó cikkek

Karácsony Gergely sajtótájékoztatója

O.L.K.T.

Itt az újabb botrány: Most Semjén a kirobbantója!

Rubóczki Tamás

Kocsis Máté megfenyegette a DK-t

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!