Higgy, merj, tégy!

Nagy örömömre szolgál úton-útfélen olvasni, hogy: össze kéne fogni, meg azt is, hogy: zavarjuk már el őket, a kedvencem pedig: úgyse történik semmi!
És várunk….Mindig csak várunk. Valakire, aki majd megmondja, hogy nekünk (felnőtt, értelemes, önállóan működő egyedeknek) mit kellene tenni.
Nos, ha emlékszel a kamaszkorodra, idézz fel néhány pillanatot, amikor a szüleid regélték el, hogy mit tegyél, miközben te sokkal jobban tudtad (?) náluk, hogyan kell(ene) élni! Hányszor kérted őket számon, hogy ne szóljanak bele az életedbe?!
Akkor most mire vársz?
Több mint tízezer választókerület van, ahova szavazatszámlálókat vártak, az ellenzéktől. 1300 körüli a delegáltak létszáma.
Igen, korán kell kelni, fárasztó lesz. De nem fogja helyettünk senki elvégezni ezt a munkát! Brüsszel sem. Mert náluk is “buli” lesz vasárnap.
Lehet, hogy förtelmes eredmények születnek. (ne foglalkozz az előrejelzésekkel, orbán nyomja a propagandát!)
De…akárhogy is, ezt az országot mi tudjuk megmenteni!
Te és én! MI!
És ha továbbra is a sebeinket nyalogatjuk és mindig a külső körülményeket hibáztatjuk, mi leszünk a felelősek, hogy a zsarnok a nyakunkon marad!
Május 27-től rá kell “feküdni” az önkormányzati választásokra. És tőlem rághatja a gittet az ellenzék a nagyvárosokban, meg gyárthat stratégiát, hogy melyik megyeszékhely hova billenjen….!
A kistelepülésekkel, a kisvárosokkal mi lesz? Legalább olyan fontos, hogy normálisan, narancsfelhő nélkül működjenek!
Ez lesz a mi dolgunk! Az, hogy mi – civil, egyszerű népek, – megtaláljuk a környezetünkben azokat az embereket, akikben megbízunk. Akiket bátran oda merünk ültetni abba a székbe, ahol minket a “kisembereket” kell képviselni! És ha megtaláltuk, meg kell keresni a pártokat, és a segítségüket kérni! Kezdjük el irányítani az életünket!
Szóval, ne rinyáljatok!
A vasárnap el kell menni szavazni, olyan eredmény születik, amilyen (magunknak köszönhetjük), és tegyünk meg mindent, hogy ősszel ne boruljon narancsba az ország!
Higgy, merj, tégy!

Nem érhető el leírás a fényképhez.
Forrás/NEM/facebook

Kapcsolódó cikkek

Ki kell állni! Gyertek ki!(Videó)

O.L.K.T.

ÉLŐ: Megy a tömeg a közmédiához

O.L.K.T.

GONDOLATOK A “FACEBOOKRÓL” AZ EMBERI JOGOK VILÁGNAPJÁN

O.L.K.T.