Hidvéghi Balázs: Ha nem a Fidesz nyer, akkor Európa elveszik!

Az európai parlamenti (EP-) választás tétje Európa megmaradása, mert jelenleg alapvetően veszélyezteti az Európai Uniót a tömeges migráció – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója, amikor a Fidesz-KDNP pártszövetség hétfőn bemutatkozott a közmédia által az EP-választáson listát állító pártok számára biztosított időkeretben az M1 aktuális csatornán.

Hidvéghi Balázs azt mondta, hogy az európai keresztény kulturális közeg fontos érték, amelyet meg kell védeni attól, hogy feloldódjon egy kívülről irányított és ránk erőltetett migrációs hullámban.

Ez azt jelenti, hogy az EP-választások 40 éves történetében még soha nem volt akkora tétje ilyen választásnak, mint most – tette hozzá a politikus.

Úgy vélekedett: a bevándorlási krízishelyzet megmutatta, hogy veszélybe kerül az európai együttműködés, a belső határok átjárhatósága, az európai emberek biztonsága akkor, ha az EU nem védi meg önmagát.

A Fidesz-KDNP-nek az a véleménye, hogy ebben a helyzetben helyre kell állítani és meg kell erősíteni a közösség külső határainak védelmét. Továbbá ki kell mondani, hogy az erőltetett bevándorlás nem jelenthet megoldást Európa munkaerő-piaci és demográfiai problémáira – mondta.

Hidvéghi Balázs arról is beszélt, hogy a Fidesz és szövetségese, a KDNP megalakulásuk óta elkötelezett Európa-barát politikai erők. Azt gondolják, hogy magyar nemzeti érdek az európai országok együttműködése.

Azonban olyan Európában hisznek, amely szuverén nemzetek együttműködésére épül. Tehát az EU akkor sikeres, ha abban a nemzetek közösségének akarata jelenik meg, és Brüsszel meghallja az emberek véleményét – tette hozzá.

A kommunikációs igazgató úgy vélekedett, hogy az elmúlt évek bevándorláspárti brüsszeli politikája elhibázott és nem az európai nemzetek érdekeit szolgálja. Ezt a rossz politikát pedig meg kell változtatni – fűzte hozzá.

A Fidesz-KDNP-nek az a véleménye, hogy a magyar európai parlamenti képviselőknek a magyarok érdekeit kell képviselniük Brüsszelben és nem Brüsszel érdekeit Magyarországon – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

 

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

dr. Varga-Damm Andrea interpellációja

O.L.K.T.

Gyurcsány Ferenc keményen kiosztotta Donald Trumpot és Orbán Viktort!

O.L.K.T.

Bródy János: “És engedelmes szolgáló a törvény és a jog…” (Videó)

Rubóczki Tamás

Hozzászólok