“Hiába vigyorogtok, játsszátok a rettenthetetlen nagyurat!”

Valahogy olyan a szagotok, mint aki halkan belelépett. Mindegyikőtöknek!

Belétek ívódott. Mint az árnyék, követ benneteket, lerázhatatlanul. Nincs az az Armani, Gucci, vagy nevetséges ultrás-kapucni, ami elfedi. Végérvényesen hozzátok tartozik.

Tudjátok mi ez? A RETTEGÉS savanykás, gyomorforgató szaga. Hiába tesztek úgy, mintha mi sem történt volna. Hiába minden rongyrázás, költözés a várba, repkedés milliárdos játékszereken. Hiába vigyorogtok, játsszátok a rettenthetetlen nagyurat! Mert fogcsattogtató vicsorgás az a vigyor, és sutykóság az urizálás! Mert kilométerekről lerí rólatok, hogy tele a gatya.
Titkosszolgálatok tucatjai, testőrök, készenlétben lévő karhatalmisták, behízott, agyatlan verőlegények, besúgók, hermetikusan lezárt házak, utcák, internetfigyelés, szervilis, írástudatlan újságban-írók, újságnak csúfolt, pártállami hazugsággyárak. A tietek! Mind! Minden a tietek. A ti hatalmatokat védik. Hiába! Hiába minden. A milliárdos bankszámlák, hajbókoló hívek, korlátlannak tűnő hatalom. Mégis csurig a kevlár-libero. Nincs ezen mit szépíteni.
Olyanok vagytok, mint a pincsi, aki a biztonságosnak tűnő kerítés mögül üvölt nagypofával, de, ha nyílik a kapu, ha szembejön a nagyvilág, a valóság, akkor fülét-farkát maga alá csapva, RETTEGVE rohan az ól melegébe!
Nincs itt melldöngető utcai harcoskodás, majd „én megvédem az országot” izmozás, koki-, és sallerosztogatás, vagány portyázás Brüsszelbe. Sunnyogás van. Savanyúszagú félelem. És nincs az a vár, nincs az a testőrség, ami ezt az érzést felülírja.
Csak arra vagytok képesek, hogy diáklányokat vegzáljatok, azokat is csak biztonságos távolból, testőrök válla fölött átnyüszögve. Hogy kiszolgáltatott, elesett emberek ellen indítsatok hajtóvadászatot. Hogy egyetemeket zárjatok be, hogy tömegeket alázzatok meg.
ENNYI TELIK! ÓCSKÁK VAGYTOK!
Karhatalmisták, jobb napokat is látott – dehogy látott! – újságírónak csúfolt írástudatlan, behízott keretlegények nélkül már egy egészségeset pisálni sem mertek. Még a félrevezetett, becsapott, ostoba álomvilágba hipnotizált hívek, megvett pártkatonák, a „sajátjaitok” között sem, nehogy szembe kelljen nézni néhány mókás, soros-álarcos, jámbor tinédzserrel….A valósággal.

Gyávák vagytok! Ez szaglik rólatok!

Forrás: Varga Zoltán/facebook

Kapcsolódó cikkek

Rövid-érdekes hírek

O.L.K.T.

ZALAEGERSZEGEN A FIDESZ MINDEN KÖRZETET MEGNYERT A 2019-es ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOKON!

O.L.K.T.

A Matolcsy féle MNB garantálja az önkéntes pénztári vagyon biztonságát – Ki hisz még ezeknek a hazugoknak?

Rubóczki Tamás