Heti Bakondi rovatunk – Bakondi megmondta, merre jönnek majd a migránsok!

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a magyar-szerb kerítés miatt most Románia felől a vasúton is próbálkozhatnak a migránsok Magyarország területére jutni.

Bakondi György ezt arról szólva mondta az állami tévének, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn és kedden tartott  vasúti ellenőrzési akciójában:

“nyolc embert igazoltattak, és két ember ellen illegális migráció miatt indult eljárás”

A főtanácsadó szerint bár korábban nem volt jellemző, hogy az illegális bevándorlók vasúton jutottak volna az országba, inkább a síneken “sétáltak be”, most a kerítés miatt keresik azokat a lehetőségeket, hogyan érkezhetnek ellenőrzés nélkül az ország területére. Ez most úgy tűnik, hogy Románia felől valósul meg közölte Bakondi. A belbiztonsági főtanácsadó azt is elmondta, hogy nem egyszer a szomszédos országok rendőreivel együtt tartanak ellenőrzéseket, és a vonatokon bejutni próbálókat is elfogják. Bakondi korábban már elmondta, hogy akár:

“1,5 millió bevándorló is érkezhet Magyarország irányába”

Mintmár korábban beszámolt róla az UNICEF, a Szerb hatóságok és az ORFK, hogy alig pár tucat menekült éri el Magyarországot heti szinten. A Macedón hatóságok állítása szerint alig pár ember indul el Nyugat-Európa irányában Törökország és Görögország felől. Egy szóval a fideszes félelemkeltés szintén folyamatos mint a Sorosozás.

 

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Elhunyt Tahi Tóth László!

Rubóczki Tamás

Vásárhelyi Mária: Hány Fidesz szavazó lehet az órákon keresztül sorban álló rákos betegek között?

O.L.K.T.

Jászberényi Sándor kicsit felvilágosít benneteket, mit is jelent a népharag!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!