Heti Bakondi rovatunk: Bakondi 26X-ra is menekülteket vízionál!

Bakondi György Orbán belbiztonsági főtanácsadója valami riógatási műsorok előadására van tartva a Fidesz berkein belül, mindezt havi nettó 1 millióért!

Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója ma a kormány irányítása alatt lévő Kossuth Rádióban riógatta Magyarország lakosságát. Bakondi közölte, sem Soros Györgynek, sem másnak nem hagyják, hogy a magyar emberek biztonságát kívülről veszélyeztessék. A migráció veszélyt, erőszakot és bűnözést hoz Európára és ez a veszély egyre nagyobb, mert Brüsszelben arra készülnek, hogy még több migránst engedjenek be és minden tagállamba betelepítik őket – mondta. Mint már többször is megírtuk, hogy Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója állandóan vízionál migránsokat szinte már hetente. A mai napon elmondta, hogy az év végéig akár 1,8-1,9 millió migráns érheti el az országot Macedónia és Szerbia felől. A múlt héten Bakondi szinte ugyanezt mondta el, csak akkor a migránsok száma ő szerintük 1-1,5 millió volt, szóval ezek szerint hetente megduplázódik a migránsok száma a Fidesz szerint akik kimondottan Magyarország felé jönnek. Ez azért elég durva vádaskodás és szánalmas lakosság megfélemlítés a kormány részéről, mert az UNICEF, a Szerb határőrség, az ORFK és több segélyszervezet állítása szerint alig pár tucat menekült éri el Magyarországot heti szinten. A Macedón hatóságok állítása szerint alig pár ember indul el Nyugat-Európa irányában Törökország és Görögország felől. Ez azért eléggé nagy pofa égés Bakondi! Szerintem jó lenne már, ha a kormány befejezné ezt a migráns üldöző politikáját, mert  ez már nevetséges és szánalmas.

 

(OLKT)

Kapcsolódó cikkek

Sírsz? Pintér szerint a kormány sikeres a korrupció visszaszorításában!

Rubóczki Tamás

Nyomuló állam

O.L.K.T.

Búcsúzik Pikó András, a frissen megválasztott józsefvárosi polgármester

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!