Hernádi Judit adott egy pofont a Fidesznek!

Hernádi Judit: Úgy látszik, az ország kompatibilis Orbán Viktorral.

Közéleti szerepvállalásának befejezéséről beszélt a színésznő.

Egy demokráciában lehet viccelődni a hírekkel, 2012 után már nem volt demokratikus a helyzet, és ez már cseppet sem vicces – válaszolta a HVG-nek adott interjújában Hernádi Judit színésznő arra a kérdésre, hogy miért szállt ki az alaptörvény beiktatása után az RTL Klub közéleti műsorából, a Heti Hetesből.

“Évekig őszintén, naivan hittem abban, hogy változás történik az országban, van értelme a véleményalkotásnak. A frappáns megmondásokkal igyekeztünk a jelenségek lényegére rávilágítani. De rá kellett jönnöm, hogy tévedtem. Ráadásul beszorítottak a baloldalra, holott soha nem szimpatizáltam a szocialistákkal, bár baloldali érzelmű vagyok”

– mondta Hernádi.

Arra a kérdésre, hogy a színésznő csalódottsága lehet az oka, hogy a 2018-as parlamenti választások utáni kormányellenes tüntetésre már csak videóüzenetet küldött, Hernádi úgy reagált: azt érezte, hogy muszáj megtennie ezt a gesztust mindazok nevében, akik át lettek verve,

“de ezt a forradalmat már nem neki kell megvívnia, csak a szívét tudja odarakni”

Őszintén hiszem, hogy ami elkezdődik, annak vége is lesz, de mindannyian benne vagyunk a választási eredményben. Úgy látszik, az ország kompatibilis Orbán Viktorral – tette hozzá a színésznő.

olkt.hu/168ora.hu

Kapcsolódó cikkek

10 éve a Gyurcsány-Bajnai elleni hazugság kampányában a csökkentésről hadovált!

Rubóczki Tamás

A Fidesz átverte a rokkantnyugdíjasokat!

O.L.K.T.

Te leváltanád Orbánt?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!