„Hé Tiborcz! Drága lett a sötétség”

Mint ismert, az európai unió csalás elleni hivatal, az OLAF jelentős visszaéléseket talált az Elios Innovatív Zrt. által közbeszerzéseken elnyert projekteknél. A cég korábban a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak az érdekeltségébe tartozott és több város közvilágításának a korszerűsítését végezte el.

Az OLAF mintegy 13 milliárd forint uniós támogatást fizettetne vissza ezeknél a beruházásoknál. Ugyanakkor több városban rosszabb a közvilágítás – kifejezetten sötét van esténként – mint a korábbi technológiával.

A magyar hatóságok is nyomoztak az ügyben, de a Nemzeti Nyomozó Iroda november elején azt közölte az MTI-vel, hogy bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást az ügyben. Ugyanakkor az OLAF nemrég közölte, részükről még nincs vége az ügynek.

Kapcsolódó cikkek

Harcol az összellenzék a jogainkért!

O.L.K.T.

A Fidesz seggnyaló ficsurjai szerint tök fölöslegesen hisztizik a világ az amazóniai tűz miatt!

O.L.K.T.

Óriási nyomorban él a magyar gyerekek egyharmada – az éhezés egyre magasabb!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!