Hazugságokkal kezdték spamelni az embereket Bakondi e-mail címéről!

Több olvasónk is jelezte, hogy szerda délután levelet kapott a bakondigyorgy@fidesz.hu email-címről, méghozzá arról, hogy április 8-án arról döntünk, maradjon-e a kerítés – adta közzé Galló Péter. És mint többen is jelezték, nem értik, hogyan kaphatták meg ezt a levelet, hiszen adataikat nem adták meg a Fidesznek. Már önmagában a kéretlen levélküldés sem szép gesztus, sőt felháborító és aljas dolog, de a Bakondi nevében, fideszes email-címről feladott levélben több konkrét tárgyi tévedés is akad. Pl. eleve a tárgy, hogy április 8-án arról döntünk, maradjon-e a kerítés, egy hazugság, hiszen mint többször megírtuk mi is, az ellenzéki pártok sem akarják elbontani a kerítést.

Az e-mailben ez állt:

Az imént regisztráltam az ÜGYFÉLKAPUN keresztül külképviseleti szavazásra a stockholmi követségre. Néhány percen belül kaptam egy automata e-mailt, de nem a regisztrációról, hanem Bakondi György e-mail címéről (bakondigyorgy@fidesz.hu)!!! A levél szövegét lásd lejjebb. Rendben van ez így? Az ügyfélkapu közvetlenül be van kötve a Fideszhez? Hát AKURVAANYÁTOK!!!

#buknifogtok #éndöntök #választás2018 #viszlátkétharmad #viszlátFidesz #állampolgárokkampánya #taktikaiszavazás

Az e-mail szövege:

“Tisztelt Honfitársam!

Európa mindennapjait immár három éve a migráció kérdése határozza meg. Több millióan érkeztek az elmúlt években a kontinensre a jobb megélhetés reményében és még ennél is többen kelhetnek útra a következő években. Egy NATO-elemzés szerint 2020-ig mintegy 60 millió afrikai fog útnak indulni, ami komoly kihívást jelent egész Európa számára. Magyarország a déli határzár megépítésével és a kötelező betelepítései kvóta elutasításával mindeddig ellenállt a bevándorlási hullámnak. De elég egyszer rosszul dönteni és a károk helyrehozhatatlanok lesznek. Az országgyűlési választáson, április 8-án arról fogunk határozni, hogy maradjon-e a kerítés. Arról döntünk, hogy Magyarország megmarad-e magyar országnak, vagy mi is bevándorlóországgá válunk. Ne kockáztassunk! Kérem, mindkét szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP jelöltjét és a Fidesz-KDNP listáját!

Üdvözlettel: Bakondi György”

 

olkt.hu

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Meg kell tartani a kiváló ellenzéki együttműködést a parlamenti választásokig!

O.L.K.T.

Blokád lesz Budapesten!

O.L.K.T.

Bayer Zsolt: “Szokjanak már le arról, hogy mindenkit b@sztatnak aki a Várban vesz lakást!

Rubóczki Tamás