Hazudik a kormány, szinte nincs is senki!

Több mint 22 millió forint határvédelmi kiadás jutott tavaly minden egyes illegális bevándorló megállítására – ez derül ki a rendőrség honlapján szereplő migrációs adatokból, amelyek nagyságát az ORFK a Népszava kérdésére megerősített.

A portál szerint a rendőrség 2018-as költéseinek negyede a határvédelmi, határrendészeti feladatok ellátására ment el, ami 146 milliárd forintot jelentett, ezzel szemben a rendőrségi statisztika szerint tavaly összesen 6432 embert fogtak el vagy fordítottak vissza illegális határátlépés közben.

Ez egyébként jóval alacsonyabb ez előző évi számoknál, naponta átlagban 17 bevándorlót jelent. Ennek a hatalmas “tömegnek” a feltartóztatása érdekében költöttek el 146 milliárdot csak a rendőrségnél a határvédelemre.

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

“Mit bámulsz te b.zi”

O.L.K.T.

Hidvéghi Balázs teljesen megbolondult a migránsoktól!

O.L.K.T.

Fejlemények az Aranykéz utcai robbantásról!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!