Hazám! “József Attilával a gyűlöletkeltő hazaárulók ellen”

# # # #

Édes Hazám!

„édes Hazám, fogadj szivedbe”

Miközben a Fidesz-KDNP kormány mindenkit hazaárulónak nevez, akik nem ők, és a – ki tudja, mekkora – gyűlöletkeltésre fanatizált tömegük, addig éppenséggel pont ők a hazaárulók. Kik is? A politikai család, a fogadott politikai család, és a fanatizált tömegük, akik például, rendőrt hívnak a fodrászatból kijövőkre esős időben. Mert kendő volt a fejükön. Hazaáruló mindenki a goebbelsi propagandájuk szerint. A Rogán-Habony féle kötvénybiznisz súlyos veszélyt rejt magába a polgári elhárítás leszerelt műveleti vezetője szerint is, aki ezt a nyilvánosság előtt vállalta.

Itt járt hazánkban Helmut Scholz EP képviselő. Neki is fontos a haza. Az ő hazája és a közös, európai hazánk is.

Mi is történik a kötvénybizniszen keresztül? Hírszerzők, módszeres és tudatos betelepítése. Ezzel a valós ténnyel szemben, a propaganda szerint, Soros és az ENSZ az ellenség, és a hozzájuk köthető civilek, az ellenzék, a jogvédők, és főleg a szegények. Mind olyan billogot kap, ami a leprának vagy a diliflepninek felel meg. A magyar társadalom végre észreveszi, milyen súlyos problémahalmaz az orbáni címkézés, de azt még talán nem, hogy a címkézés arra való a propagandában, hogy mindannak az ellenkezőjét teszik, mint amit a propagandájuk nyomat.

ÉSZRE KELL VENNI AZ ELLENZÉK SIKEREIT. A minap például, egy orosz „diplomatát” (nyilván nem ún. karrier diplomata) kénytelen-kelletlen kiutasítottunk hazánkból.

Ami ebben az országban folyik: NEM CSAK HAZAÁRULÁS, EZ A BIMBÓZÓ FASIZMUS MAGA.

EZ NEM CSAK FASIZMUS, A FIDESZ-KDNP KORMÁNY MAGA A NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT.

„édes Hazám, fogadj szivedbe, hadd legyek hűséges fiad!”

MENJ EL SZAVAZNI ÁPRILIS 8-ÁN, hogy mi ne legyünk semmilyen gyarmat!

Kapcsolódó cikkek

Kemény videót tettek közzé Orbán Viktor és Kádár János “kapcsolatáról”! (Videó)

Rubóczki Tamás

Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza, és egy tényfeltáró riporter videója!

Rubóczki Tamás

Követem Vadai Ágnes beszédet mond az Ellenállás tüntetésen, Békéscsabán. Nézd meg!

O.L.K.T.