Hatalmas rombolásra készül a Fidesz!

0

Kéri: a Fidesz sokkal többet veszíthet most

A politológus szerint a 2018-as kampánynak sokkal rosszabbak a feltételei, mint akár négy éve.

Erre lettek az Aradszki-típusú emberek kiválogatva, hogy ilyeneket mondjanak. Csak annyi az érdekes ebben a történetben, hogy mennyi tartalék van még ebben a mélységben- magyarázta Kéri László a KDNP-s politikus sátánozós kijelentésével kapcsolatban az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Rónai Egonnak.

A politológus szerint a kilencvenes években még szellemi élvezet volt parlamenti vitákat nézni, ma már nem az. Arról is beszélt, hogy a 2018-as kampánynak sokkal rosszabbak a feltételei, a Fidesz sokkal többet veszíthet most, mint akár 4 éve, ehhez pedig olyan feltételei vannak, amelyek korábban nem álltak a rendelkezésére.

Kéri ide sorolja a kormánymédiát, a megyei lapok felvásárlását. „Ezzel a rombolásra kész médiagépezettel szemben egy jelentős réteg védtelen, és ez a réteg adja a Fidesz szavazóbázisát”- vélekedett.

atv.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!