Hatalmas pofont adott Szabó Tímea Balog Zoltán emberminiszternek!

Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje nem kíméli a maffia kormányt, neki is nagyon csípi a szemét az “elmúltnyolcév” kormányzása, s az hogy hol tart ma az ország. Szabó Tímea a facebook oldalára írta ki ezt a fantasztikus levelet Balog Zoltán ember(telen)miniszternek.

Balog Zoltán!

Itt a minisztérium által megrendelt e heti “jó hír” a kórházakból! Embertelen és megalázó a rákos betegek CT vizsgálata! Elmentem a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba, hogy személyesen is megnézzem azt a borzalmas állapotot, ahol a parkolóban rákos betegeket a hóesésben, mínusz fokokban tolnak fel a csúszós rámpán egy kamionba CT vizsgálatra. Állítólag átmeneti ez a “megoldás” azért, mert a kórház saját hibájából késett a CT és MR szolgáltató pályázat kiírásával. Viszont a második “jó hír” az, hogy a következő pályázatot egy olyan cég nyerte, amelyiktől még egészségügyi referenciát sem kértek, viszont legalább korábban a TEK-nek gyártott zubbonyt és derékszíjat. Gratulálok az e heti jó hírekhez, miniszter úr! Tényleg minden rendben van az egészségügyben!
Kórházai dolgozók elmondták, hogy az intenzíves, illetve lélegeztetett betegeket eddig saját betegágyukon szállították át a vizsgáló épületébe, hiszen náluk fokozott jelentősége van, hogy minél kevesebbet mozgassák őket. Csakhogy ezeket az ágyakat most egyáltalán nem tudják felvinni a képen is látható rámpán. Embertelen, tényleg! Balogtól írásban azonnali magyarázatot kértem, hogy hogy fordulhat elő ilyen állapot a kórház késése miatt, hogy vizsgálják így pont a legsúlyosabb betegeket, és hogy nyerhet a CT szolgáltató tenderen egy olyan cég, aminek nincs ilyen tapasztalata! Vagy ezt megint valami haveri cég nyerte? Meddig mennek még el a lopásban? Most már az emberek közvetlen veszélyeztetése sem akadály? Mégis hogy a túróba képzelik már ezt? – írja Szabó Tímea a facebook bejegyzésében.

Kapcsolódó cikkek

18+: Perrel fenyeget a meztelen képei miatt az államtitkárnő! (Képek)

Rubóczki Tamás

Hazugságvezetőt adott ki Gulyás Gergely a fideszeseknek!

Rubóczki Tamás

Ennyit erről…

Rubóczki Tamás