Hatalmas pénzek mennek el idegen munkaerők betelepítésére, a magyar bérek letörésére és alacsonyan tartására.

0

Munkásszálló épül bevándorlóknak Jászberényben a Kormány pénzén

267 milliót költ Jászberényben a Kormány az idegen munkaerő betelepítésének megkönnyítésére.

A mai napon került nyilvánosságra az a Kormány döntés, amelyben az egyes településeknek “munkásszálló” építésére adnak pénzt. Ezek a szállók az egyes önkormányzati tulajdonokon fognak megvalósulni, jellemzően idegen állampolgárok elszállásolására.

Erre a célra – azaz a migránsoknak munkásszálló építésére- ítélt meg a Kormány ezen döntés szerint 267 millió forintot a Jászberényi Önkormányzatnak a Kormány. Összességében 8 milliárd (8000 millió) forintnál is többet szán a Kormány azon önkormányzatok támogatására, akik elkötelezettek a betelepítések mellett.

Világosan látszik tehát, hogy a Kormány még támogatást is ad azoknak a szállásoknak a megépítésére, ahol többségében olyan lakók lakhatnak majd, akik külföldiek és a magyarok bérét alacsonyan tartva elveszik a magyar dolgozók elől a munkát. Ez vár most Jászberényre is.

Forrás, a teljes cikk itt:http://videk.ma/2019/08/botrany-munkasszallo-epul-bevandorloknak-jaszberenyben-a-kormany-penzen/

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!