Hatalmas izgalmak várhatóak…

0

Úristen, ebből mi lesz: Az Állami Számvevőszék a Fidesz kampánypénz-költését is ellenőrzi!

Egy friss közlemény szerint nem csak az ellenzéki pártok kampányfinanszírozását ellenőrzi a Domokos László által vezetett Állami Számvevőszék, hanem a Fidesz-KDNP költéseit is.

Hogy nagyobb legyen a meglepetés, azt is hozzátették: “az ÁSZ minden pártot azonos törvényi előírások alapján és eljárási szabályok szerint ellenőriz.”

Azt már csak mi tennénk hozzá, hogy biztosan óriási izgalmak várhatók a Lendvay utcában, Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának vélhetően rengeteg álmatlan éjszakája lesz…

Az ÁSZ azt is leírta, hogy “az ellenőrzött szervezetek részére megküldött jelentéstervezetek, valamint az abban lévő számvevőszéki megállapítások még tervezetek és nem nyilvánosak. A jelentéseket kizárólag az Állami Számvevőszék jogosult nyilvánosságra hozni.”

A közlemény szerint az összes pártot ellenőrzik, vagyis nincs itt semmi meglepetés, maximum nem ehhez szoktunk.

olkt.hu/MTI

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!