Hatalmas bejelentést tett a DK elnöke – új időszámítás kezdődhet az ellenzéki oldalon

Új időszámítás kezdődhet a teljes ellenzéki oldalon. A tegnapi EP választás eredménye bebizonyította, hogy a versenyben az ellenzéki oldalon az egyik párt időnként a mennybe megy, időnként a legnagyobb sebeket szerzi, de ezek azon túl, hogy pillanatnyi állapotok egy dolog a legfontosabb, méghozzá Orbán legyőzése.

Hatalmas politikai teljesítmény amit a DK elért. És nem a választási eredmény az. Hanem az a fajta korrektség, amit a DK elnöke a mai napon tanúsított. Nem kajánkodott, nem indított támadást – mondjuk ki nyíltan a súlyos sebeket szerzett MSZP ellen – hanem hatalmas önmérsékletről tett tanúbizonyságot.

Gyurcsány Ferenc az európai parlamenti (EP-) választás eredményét értékelő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az eddig megkötött megállapodásokhoz lehetőség szerint tartani kell magukat.

A DK elnöke azt mondta, az ellenzék számára a választás legfontosabb tanulsága, hogy átfogó együttműködéssel szinte az összes budapesti kerületet és sok vidéki várost “ki lehet szabadítani a Fidesz karmaiból”.

Bővebben: Balra Magyar/https://balramagyar.hu/2019/05/27/hatalmas-bejelentest-tett-a-dk-elnoke-uj-idoszamitas-kezdodhet-az-ellenzeki-oldalon/?fbclid=IwAR1B8DGzuyZ6pppHvOZ3Sl33yC3SUBdxLHgWJXO7NUm4Lzf4r2rqen0x5bk

Kapcsolódó cikkek

Fidesz: “Orbán Viktor méghangosabb lesz holnap mint Weber!”

O.L.K.T.

RÉM- HÍREK!

O.L.K.T.

Friss: Gyilkolt Rogán volt testőre!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!