Hat olyan holttestet tálaltak a Dunában akik nem a Hableány áldozatai

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya adott ki egy közleményt arról, hogy
a május 29-én történt tragédia óta eltelt időszakban a fővárostól délre eső szakaszról hat olyan ember holttest került elő, aki nem a hajóbalesetben vesztette életét.

A holtesteket Budafok térségében, Dunaújvárosnál, Érd térségében, Csepeli révnél, Szigetszentmiklósnál és Dunaharasztinál találták. Arról, hogy sikerült-e azonosításuk, a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. Arról, hogy ezek a holttestek bűncselekmény áldozatai lennének, nem szól a jelentés. Az viszont felettébb érdekes, ha nincs a hajókatasztrófa akkor nincs kutatás és elképzelhető, hogy ezek holttestek örökre a folyómeder fogságában maradnak.

A dunai hajókatasztrófában összesen 33 dél-koreai turista és a kétfős magyar személyzet vesztette életét. Egy dél-korai nőt még mindig eltűntként keresnek.

Kapcsolódó cikkek

Valami bűzlik Triesztben

O.L.K.T.

Itt a nagy meglepetés! Kásler megy, Lázár jön

O.L.K.T.

Rezsi Szilárd majdnem halálra zabálta magát

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!