Hát nem sül ki a szemed? Orbán Viktor aláírta az Arab Liga csúcson a migráció védelmét és a migráció elleni rasszizmust!

Itthon meg gyűlöletet kelt, rasszizmust és megfélemlítést.

Egy közös nyilatkozat kiadásával zárult az Európia Unió és az Arab Liga egyiptomi csúcstalálkozója. Ebben többek között az aláírók leszögezték, hogy

„erőfeszítéseket teszünk a menekültek védelmére, segítésére és támogatására a nemzetközi emberi jogi törvényeknek megfelelően, elítéljük a migrációra alapozott gyűlöletet, a rasszizmusra és az intoleranciára való uszítás minden formáját, és megerősítjük az illegális bevándorlás elleni harcot.”

De egyébként Orbán Viktor magyar kormányfő azt a megállapítást is megerősítette, hogy a megszállt palesztin területeken a nemzetközi jog szerint jogellenesen vannak izraeli települések.

forrás.: consilium.europa.eu

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Kedves Mikulás!

O.L.K.T.

Titkos hazudozás, lopás megbeszélés, uszítás és stb…

Rubóczki Tamás

Reagálás a Néppárt döntésére és Orbán Viktor kijelentéseire. Ujhelyi István sajtótájékoztatója az Európai Parlament brüsszeli épületéből.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!