Hát apám, te kajak elmebeteg vagy!

Frans Timmermans Soros embere, aki bevándorlóországgá akarja változtatni Magyarországot, ebben pedig szövetségese az MSZP és az ellenzéki pártok – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs azt mondta:

Frans Timmermans, a bevándorláspártiak európai listavezetője rendszeresen egyeztet Soros Györggyel, ő az az uniós biztos, aki a legtöbbször tárgyalt a milliárdossal az elmúlt években.

Azonban Hidvéghi Balázs szerint az MSZP szombati budapesti kongresszusán részt vevő Frans Timmermansnak világossá kell tennie,

“hogy lehetséges-e a szocialistáknak együttműködés náci pártokkal”.

Ugyanis “egy olyan párt kongresszusán vesz részt, amelynek elnöke, Tóth Bertalan maga kezdeményezte az összefogást a zsidózó, antiszemita Jobbikkal” – mondta.

Hozzátette: az európai zöldek részéről Philippe Lamberts frakcióvezető már bejelentette, hogy ők kizárják az LMP-t, ha az összefog a Jobbikkal.

A Fidesz most ugyanilyen tiszta beszédet vár Frans Timmermanstól is, hogy számára elfogadható-e az MSZP együttműködése “a zsidózó, antiszemita Jobbikkal”

– fogalmazott.

Újságírói kérdésre válaszolva Hidvéghi Balázs arról is beszélt:

a magyar kormány a gyermekvállalást és a családok alakítását támogatja, és “meg akarjuk védeni magunkat minden módon a migrációtól”.

Azonban vannak olyan erők Európában, amelyek nem a családokat akarják támogatni, nem a gyermekvállalást akarják ösztönözni, helyette abban hisznek, hogy bevándorlókat kell Európába telepíteni. Erről szól az európai választási kampány – tette hozzá.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

MSZP-P-Adóskamara sajtótájékoztató az Igazságügyminisztérium előtt. Élőben a Mércén!

O.L.K.T.

Lehet kivonul az országból a Spar!

Rubóczki Tamás

Merevedési zavar – Ciki vagy nem ciki?

O.L.K.T.