A harkányi vezetők prémiumot kapnak azért, mert eladósították a várost!

0

Pécs után a harkányi fideszesek is bebizonyították, hogy képesek egymás után kétszer is eladósítani a városukat.

Szakács László az MSZP Baranya megyei elnöke elmondta, hogy Harkány a kifizetetlen számlái miatt 25 milliós állami segítségre nyújtott be igényt. Ugyanakkor nemcsak kértek, hanem adtak is. Baksai Endre Tamás polgármester és Remmert Ferenc alpolgármester eredményes munkájuk elismeréseként összesen 4,5 milliós jutalmat kaptak.
A Fidesz ezzel újabb szintet lépett. Már nemcsak azt várják el a fideszesek, hogy újból és újból közpénzből fizessék ki az adósságukat, hanem már az év végi bónuszukat is hozzácsapják a számlához.
Hihetetlen felelőtlenségről tanúskodik, hogy miközben a város eladósodott, a vezetőinek az a legfontosabb, hogy megszavaztassák maguknak a milliókat. A polgármester és az alpolgármester még annyira sem tiszteli a harkányiakat, hogy önként lemondjanak a jutalomról. Annak a pénznek Harkányt kell szolgálnia és nem az alkalmatlan fideszes politikusokat kell tovább gazdagítania.

 

(MTI)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!