Harangozó Tamás porig alázta Lázár Jánost a mai kormányinfón! (Videó)

Lázár János szokásos csütörtöki kormányinfóját szokatlan közjáték zavarta meg: Harangozó Tamás szocialista politikus odalépett hozzá, és átadott neki két OLAF-levelet – írja a 444.hu.

Az OLAF két levelet a szolnoki és a kalocsai önkormányzattól kérte ki az MSZP. Harangozó akkor adta át ezeket, amikor Lázár arról kezdett beszélni, a választás tétje az, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország. Harangozó azt mondta, ehelyett arról kellene beszélni, hogy az ügyben mi volt Orbán és az NFM-et vezető Seszták Miklós szerepe, és hogy Lázár miről beszélt Tiborcz Istvánnal. Ezután viszont a szocialista politikus távozott, bár Lázár többször kérte, hogy várja meg a választ. A hvg.hu-nak azt mondta, hogy sietnie kellett egy tapolcai fórumra. A kormányinfó ezután a szokásos rend szerint folytatódott. Az Index tudósítása szerint később Lázár kampányshownak minősítette az ügyet, Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint pedig Harangozó visszaélt a képviselői jogosultságával. Lázár elővett egy újabb érvet amellett, hogy az Elios remek munkát végzett: nemrég Hódmezővásárhelyen borozás után nem csak azért nem vizelt az utcán, mert az ilyesmi tilos, hanem azért, mert túl világos van hozzá.

 

(OLKT/444.hu)

Kapcsolódó cikkek

Kálmán Olga: Naponta noszogattuk az ellenzéki pártokat, hogy szólaljanak már meg egy ügyben! (+Videó)

Rubóczki Tamás

Gy. Németh Erzsébet: Tarlós István nagy ívben sz@rik a budapestiekre!

Rubóczki Tamás

Döbbenet: Nem kapsz tűzifát ha nem a Fideszre szavazol! (Videó)

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!