Harangozó Tamás olyan dolgot hozott nyílvánosságra amitől Orbán nem lesz boldog!

0

Az MSZP frakcióvezető-helyettese, Harangozó Tamás a következőket mondta a Hír TV reggeli műsorában. Van amiben élen járunk az unióban, és nem sajnos nincs mire büszkének lennünk, emiatt leginkább szégyenkezni lehet csak.

„Lenne egy olyan ügyészség, főügyészség, amely kifejezetten a közpénzekkel való visszaélés ellen jönne létre. Mind országosan, mind megyei szinten lennének csápjai, szervezetei. Ha ilyen bűncselekmény gyanúja merül föl, akkor kizárólagos jogkörrel csak ez a kvázi elit csapat vehetne részt a nyomozásban, ők folytatnák le, és lenne fölötte egy olyan civil kontroll, ami a javaslat szerint egyébként a tudományos akadémia jogász civil szervezetekből és civilekből állna, mert ez egy nagyon markáns eszközrendszerrel rendelkező ügyészség lenne.”

Orbánék kormánya a második legkorruptabb az unióban – nekik a pénz az első. Az Orbán-kormány miatt Magyarország a második legkorruptabb állam az Európai Unióban, és ebben a felmérésben még nincs benne a vej-botrány.
Amíg ők büntetlenül, bűnszervezetben milliárdokat visznek haza, az összeomlás szélére jutott egészségügyben emberek halnak meg a sürgősségin, a rákbetegek között arat a halál, és azt a mai napig titkolják, hogy hányan halnak meg kórházi fertőzésekben, ahol összeomlik a szociális rendszer, a szikla szélén billeg az oktatás, ahol emberek százai fagynak meg, százezrek éheznek az egész országban. Tavasszal a Fideszt leváltjuk, a bűnözőket bíróság elé állítjuk és börtönbe zárjuk, a lopott pénzt visszavesszük és egészségügyre, az oktatásra és az magyar emberekre fordítjuk!

szerző. Harangozó Tamás
országgyűlési képviselő (MSZP)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!