Hangosan kiröhögték Orbánt.

Orbán Viktor szerda este hatalmas erőfeszítéssel hajlította a valóságot a brüsszeli sajtótájékoztatóján, miután az Európai Néppárt úgy döntött, felfüggeszti a Fideszt. Olyannyira belemelegedett, hogy azt mondta: „Mi sosem folytattunk semmilyen kampányt Juncker ellen.” A hallgatóság egy része erre kiröhögte.

Egyébként Orbán – annak ellenére, hogy korábban Szijjártó Péter külügyminiszter is beismerte, a kormány választási kampányt folytatott a junckerező plakátokkal – azt is tagadta, hogy a junckerezős/sorosozós plakátok kampányplakátok lettek volna, azt mondta, ezek tájékoztató plakátok. 


Az Index videóján hallatszik, hogy valaki beüvölti Orbánnak, hogy liar, azaz hazug, amire Orbán csak odaintett, hogy „egy pillanat”.Forrás.. 444.hu

Kapcsolódó cikkek

Fideszes nagyurakat lassan gazdának kell szólítani?

O.L.K.T.

Volt KDNP-s országgyűlési képviselő: 2022-ben a Fidesz hatalmasat fog bukni!

O.L.K.T.

Pénteken átlagosan 400 ezer forint ütötte a markát az Agrárminisztérium dolgozóinak!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!