Hamarosan több ezer kutyát likvidálnak

Az új szabályozás értelmében a hajléktalanok azon holmiját, amit nem tudnak vagy nem akarnak magukkal vinni a közterületről az előállítás során, a hatóságoknak leltárba kell venniük. De mi lesz a hajléktalanok állataival?

A rendelet alapján törekedni kell az ingóságok tárolására, ha viszont gyorsan romló, bomló vagy tárolhatatlan dolog, akkor megsemmisíthetik. A 24.hu azt írja, hogy arról nem szól a normaszöveg, hogy mi az eljárás akkor, ha a hajléktalan állatokat tart.
“A rendőrség az életvitelszerű közterületi tartózkodás szabályainak megsértése miatt előállított személyek kutyáinak elhelyezése érdekében együttműködési megállapodásokat kötött állatvédő szervezetekkel, menhelyekkel, illetve önkormányzatokkal.”

A kutyákat menhelyre viszik és két hét sutám elaltatják legtöbbjüket!
Köszönjük szépen Kedves Viktor! Jól átgondoltan lettél mészáros…is.

Forrás:hvg/facebook/https://hvg.hu/itthon/20181024_Hajlektalantorveny_tobb_ezer_kutya_kerult_veszelybe?fbclid=IwAR04hPfBbP40tgfLtbvljKPjjsjMxY5GQSwbuIBikU_lRjooSAruYYaE-zc

Kapcsolódó cikkek

Gaskó István a Fogarasi úti Tescoban vásárol most. Kérdeztem tőle; megy a tüntetésre? Válaszolt; “Igen, persze, megyek” Szerintetek, hazudik?!

O.L.K.T.

Balázs Béla-díjat kapott Tiborcz István

O.L.K.T.

Demokratikus Koalíció: Az uniós pénzek a magyar családoknak járnak nem pedig az Orbán családnak

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!