Hamarosan csörög a telefonod, és Szijjártó Péter keres!

0

Maga Szijjártó Péter fogja körbetelefonálni a magyarokat, hogy felhvja a figyelmüket: SOROS + MIGRÁNS = PUSZTULAT – írja a 444.hu

Nem elég a mindent elborító plakáterdő, a médiából már szinte kilógó kék hirdetések, a kormány még egyet csavar a nemzet konzultációs ordibáláson. Maga Szijjártó Péter fogja körbetelefonálni a magyarokat, hogy felhvja a figyelmüket: SOROS + MIGRÁNS = PUSZTULAT.

HVG szerint Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azzal indokolta az újabb kör őrületet, hogy „a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van, hiszen egymást érik a Magyarország elleni támadások” és „ránk akarják kényszeríteni a Soros-tervet és a migránsok betelepítését”.

 

https://444.hu/2017/11/15/hamarosan-csorog-a-telefonod-es-szijjarto-pete…

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!