Halász Jánosnál sz@rásig Dobrev Klára!

0

A Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szerint “a DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást a bevándorlás politikában és minden másban is”.

Halász János vasárnap Debrecenben újságíróknak elmondta: a Demokratikus Koalíció (DK) napokban megismert európai parlamenti programjából kiderül, hogy “Gyurcsányné, ahogy az európai baloldal, Európai Egyesült Államokat akar”.

Ez azt jelenti, hogy “a nemzetek Európája helyett olyan birodalmat akarnak építeni, ahol egy brüsszeli hatalmi központ döntene mindenről: a migránsok beengedéséről, a gazdaságpolitikáról, az adókról, a családtámogatásokról” – hangoztatta a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Halász János szerint “ezért van szükségük a bevándorlásra, az afrikai és közel-keleti migránsokra”. 

Hozzátette: egy kevert lakosságú kontinenst akarnak, hogy lebonthassák az európai életformát, “el akarják törölni Európa keresztény kultúráját, meg akarják gyengíteni és idővel el akarják törölni a nemzetállamokat, a nemzeti szuverenitást és a nemzeti identitást, (…) bevándorló-kontinenssé akarják tenni és el akarják törölni a nemzetek Európáját”.

“Ezért van az, hogy minden eszközzel támadják az olyan bevándorlásellenes országokat, mint Magyarország” – mondta megjegyezve: “a Soros-terv és a brüsszeli hatalmi törekvések útjában állunk”.

“Magyarországnak azonban olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszel érdekeit képviselik Magyarországon” – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Azzal összefüggésben, hogy a magyar baloldal március 15-én együtt ünnepel a Jobbikkal, Halász János kérdésre válaszolva kijelentette: “Az ellenzék pénzért és hatalomért mindenre képes”.

“Elveiket félreteszik, a baloldal együtt ünnepel a náci Jobbikkal, őket nem az emberek érdekei, hanem csak a saját hatalmuk érdekli” – fűzte hozzá a Fidesz frakciószóvivője.

olkt.hu/MTI

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!