Halász János: népességcserén dolgoznak a Soros-szervezetek!

A Fidesz-frakció szóvivője szerint a Soros-szervezetek gyakorlatilag egy népességcserén dolgoznak, migránsokat szeretnének látni Magyarországon a magyar emberek helyett. Halász János szerdán Budapesten, újságírók előtt arra reagált, hogy az Origo keddi cikkében idézett egy a hírportálon 2015-ben megjelent interjúból, amelyben Melegh Attila, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület felügyelőbizottságának (fb) elnöke arról beszélt: a bevándorlás azért is jó, mert szinte mindenhonnan olyanok érkeznek, akik eleve jobbak, mint a hazai népesség.
A Fidesz-frakció szóvivője erre azt mondta: felháborítónak, elfogadhatatlannak tartja a Soros György által is támogatott Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület fb-elnökének nyilatkozatát, amely újabb bizonyíték arra, min is dolgoznak valójában a Soros-szervezetek,

“napnál is világosabb, hogy mire készülnek”.
“Ha nem állítjuk meg a Soros-tervet, akkor látjuk, ez vár Magyarországra. Ők gyakorlatilag bevándorlóországgá akarnak tenni bennünket, ahol majd jó, hogy ha a magyar embereket megtűrik. Mi ezt nem engedjük, mi magyar Magyarországot akarunk, ezért is nagyon fontos a Stop Soros-törvénycsomag, melyet a frakció támogat”

– közölte Halász János.

 

Kapcsolódó cikkek

Az érdi fideszes polgármester lebuzizta Alföldi Róbertet

O.L.K.T.

Összeomlik az egészségügy: Nincs hasi ultrahangra időpont, mert nincs orvos!

Rubóczki Tamás

Lázár János új szolgálati autót kapott!

H Miklós

1 hozzászólás

Ferenc Magyar 2018. január 25. at 5:52 de.

A MAGYAR NÉP meg kormány váltáson nemkela sok hazug éstolvaj banda.

Válasz

Hozzászólok