Halász János: Milliós menekültáradat jön – ha Gyurcsányon múlik, akkor be is jönnek!

EMLÉKEZTETŐÜL!!!
Bakondi 70 ezer migránccsal riogatott tavasszal.
Egy sem jött ide.
Mert ugyan jöhetett volna, de több esze van annál , mert látja, hogy ebből a valaha vendégszeretetéről híres országból a rasszizmus, a kirekesztés és a gyűlölködés országa lett. Ide egyébként sem érdemes jönni, mert a felső 20 ezer mindent visz és a 9 millió csontvázán már nincs megfelelő mennyiségű hús, mert lecsupaszították ezek a dögkeselyűk.

De a Fidesz továbbra is mutogat, óbégat Gyurcsányra mert továbbra is fosik tőle! Ez bizonyítja Halász János a Fidesz frakció szóvivőjének tegnapi budapesti sajtótájékoztatója.

Halász szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök pártja változatlanul bevándorláspárti, és ezt újra és újra be is bizonyítja.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja keddi sajtótájékoztatóján a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettesének keddi sajtótájékoztatójára reagált. Arató Gergely azt mondta, a menekültválság véget ért, ezért a kormánynak az ország valódi problémáival, az egészségüggyel, az oktatással és a lakhatási helyzettel kellene foglalkoznia.

A Fidesz-frakció azt írta: csak azok tagadják a migrációt, s csak azok sürgetik a migráció elleni védelem feladását, akik bevándorlókkal akarják elárasztani Európát és bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot is. Ha Gyurcsányon és a baloldalon múlt volna, már Magyarország is tele lenne migránsokkal – tették hozzá.
A közlemény szerint az Európát sújtó migráció folyamatos, Afrikából és a Közel-Keletről újabbnál újabb milliós létszámú migránshullám indul el, a Balkánon pedig kritikus a helyzet. amiről Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója is beszélt az M1 hétfő esti müsorában.

 

olkt.hu/MTI


Kapcsolódó cikkek

Az összes sztrájk egy helyen!

Rubóczki Tamás

Na ez az igazi hazaárulás!

O.L.K.T.

Rendkívüli: Az MSZP alelnöke az esztergomi Suzuki-gyár kerítéséhez láncolta magát!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!