Halász János: a Czeglédy-ügy az egész baloldal korrupciós ügye!

A Fidesz szerint a Czeglédy-ügy az egész baloldal korrupciós ügye, ugyanis a Demokratikus Koalíció (DK), az MSZP és az Együtt is érintett lehet abban, hogy kampánycélokra használhatták fel a Czeglédy Csaba diákszövetkezetében foglalkoztatott diákokat.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra: sajtóhírek szerint Czeglédy Csaba baloldali politikus iskolaszövetkezetében dolgozó fiataloknak a 2014-es választási kampányban diákmunkaként szórólapozniuk, standolniuk és aláírást gyűjteniük kellett.
A diákokat nem csak anyagilag, hanem politikailag is “gátlástalanul” kihasználták – jelentette ki a nagyobbik kormánypárt politikusa. Hozzátette, eddig is sejteni lehetett, hogy az ügyben nemcsak milliárdos áfacsalásról és a diákok pénzének lenyúlásáról, hanem politikai összefüggésekről is szó lehet. Czeglédy mögött ugyanis az:

“egymással évek óta veszekedő baloldal feltűnően összezárt és falaznak neki”.

A Fidesz felszólítja Gyurcsányt, az MSZP-t és az Együttet, hogy valljanak színt és fedjék fel, hogy “Czeglédy-bűnszervezete” kinek a pénzügyi és politikai érdekét szolgálta.

 

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Na már csak te hiányoztál, te hitvány gazember!

Rubóczki Tamás

HOFI RITKASÁG

O.L.K.T.

Börtönből a Parlamentbe, avagy miért olyan fontos Orbánnak Farkas Flórián?

Rubóczki Tamás