Halálos fenyegetést kaptak az Orbán ellen tüntetők!

Magyarul fenyegették meg halálosan a rabszolgatörvény elleni dániai tüntetés résztvevőit. Fegyveres rendőrök vigyáztak rájuk, így is kiálltak Orbán ellen.

Vasárnap a koppenhágai magyar nagykövetségnél is szimpátiatüntetést tartottak a Dániában élő magyarok, majd újabb demonstrációt szerveztek keddre az épület elé. Csakhogy napközben megfenyegették őket, értesült a 24.hu.

Fehértavi Szonja, a megmozdulás egyik szervezője arról számolt be, a Facebookon délután azzal írt rá egy ismeretlen férfi magyar nyelven, hogy

ha ma kimennek a nagykövetséghez, a kollégája beléjük hajt kamionnal.

Fehértavi az esetet egyből bejelentette a rendőrségen. A tüntetést megtartották, ahol fegyveres rendőrök vigyáztak rájuk.

“Szerencsére sokan jogállamban élünk, ahol az ilyesmit igenis komolyan veszik, és érdemben foglalkozik vele a rendőrség”

– fogalmazott a szervező.

 

kép. Fehértavi Szonja Koppenhága.

 

Forrás: 24.hu

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Politico: A magyar kormány nyakig benne van a Gruevszki-ügyben!

Rubóczki Tamás

Kádár János a demokratizálásról beszél. VIDEÓ

O.L.K.T.

Bödőcs összehozta a Ponyvaregényt a választásokkal. ÚJ VIDEÓ!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!