HAJÓTÖRÉS

Megtörtént. Lehetett volna ellenzéki egységben indulni, és Orbánváltó Népszavazássá fordítani a tegnapi választást, mint tette azt 2008-ban Orbán a szociális népszavazással Gyurcsány ellen. Sokkal többen vannak, akik már eltakarítanák a Rezsimet, de csak akkor mozdulnak, ha ésszerű, győzelemre képes váltóerőt látnak. Egység hiányában nem láttak. Lehet minket civileket szidni, de megmondtuk előre, hogy ez lesz.

Orbán szavazói elmentek az urnához, az ellenzékiek tömegei meg otthonmaradtak. Nem pártízezer ukránon, románon, vagy megvett hazai szavazón múlott, ne csapjuk be magunkat. Minimum félmillió ellenzéki szavazó nem ment el szavazni, ha őket sikerült volna az egység, és az Orbánváltó Népszavazás hívószavaival megmozdítani, akkor nem aratott volna tegnap a Fidesz elsöprő győzelmet.

A vérnarancsok még magabiztosabbá váltak, az ellenzékiek meg demoralizálttá. Hogyan lesz ebből önkormányzati győzelem pár hónap múlva? Hogyan lesz ebből ellenzéki egység, ha az azt képviselőket kevesebben támogatták, mint a különcködőket? Senki sem tudja, tehát én sem. Tegnap hajótörést szenvedtünk. Mindannyian. Még azok is, akik megnyerték az ellenzéki partraúszó versenyt.

Este hatkor élővideó, megbeszéljük mit lehet tenni, ha lehet egyáltalán bármit. KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg

Kapcsolódó cikkek

Itt fogyott el az Uniós pénz. Persze a -40% után amit már akkor elloptak mikor még meg sem jött.

O.L.K.T.

ÉBRESZTŐ NYUGDÍJASOK! 2,8 százalékos nyugdíjemelés várható jövőre

O.L.K.T.

Ez őrület: Már 25 év börtönnel fenyegetik Demeter Mártát!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok