Hadházyék megírták a feljelentést a Borkai ügyben

Már írjuk a feljelentést Borkai Zsolt és Borkai Ádám ügyében – mondtam el az ATV Startban. A jachton történtekből ugyanis nem a felláció a lényeg, hanem a korrupció: a fellációt elszenvedő úr nulla bevételű cége ugyanis havi egymilliót fizet évek óta Borkai Ádámnak a kamu cég kamuvezetéséért. A fellációban részesülő úr pedig úgy gazdagodott meg, hogy a földjeit a Borkai vezette önkormányzat ipari területté minősítette, így már horribilis pénzért adhatta el az Audinak. Kíváncsi vagyok, mit fog ehhez szólni az ügyész.
http://www.atv.hu/videok/video-20191010-durva-korrupcios-szalak-jottek-elo-borkai-zsolt-ugyeben
FRISS VICC: reggel még nem tudtam, mert most jelent meg a cégadatbázisban. Borkai Ádám frissen kiváltotta az egyéni vállalkozóit is rendezvényszervezésre (mint a jachton dolgozó egyik hölgy 🙂 Ennek ugye lehet hozadéka egy uniós támogatás, de leginkább az, hogy amíg a cégek bevételei látszanak a nyilvános adatbázisban, az egyéni vállalkozóké nem…

Már írjuk a feljelentést Borkai Zsolt és Borkai Ádám ügyében – mondtam el az ATV Startban. A jachton történtekből…

Gepostet von Hadházy Ákos am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Kapcsolódó cikkek

30 éve halt meg Kádár János

O.L.K.T.

Ma Jászberényben győztünk, holnap az egész országban. Jakab Péter videója

O.L.K.T.

Élesedik az uniós atombomba írja a Népszava

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!