Hadházy megküldte a selyemzsinórt Kövérnek. Ebből oltári balhé lesz

A parlamenti Házbizottsághoz és a rendőrséghez is fordul Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a hétfői akciója után, mert szerinte fizikai erőszak érte, amikor kormánypárti képviselők kicsavarták a kezéből a táblákat. Az ellenzéki politikus azt is el akarja érni, hogy Kövér Lászlót is megbüntessék az Országgyűlés tekintélyének rongálása miatt. Igazát videó is bizonyítja.

Elég nagyot szólt Hadházy Ákos képviselő akciója hétfőn a Parlamentben: a képviselő táblákat tartott fel Orbán Viktor beszéde alatt, “muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”, illetve “stop propaganda, stop korrupció” feliratokkal. Volt egy harmadik is, amelyen az volt olvasható: “A lónak a f*szát”. Ezt azonban csak később mutatta fel.

Hadházy akcióját először a beszédet tartó Orbán elégelte meg, megpróbálta kivenni a táblát képviselő kezéből, majd több kormánypárti honatya lépett oda hozzá, lökdösték, egy közülük pedig magyar zászlóval takarta el a tábláját. Kövér László később ostoba primitív fajankónak nevezte Hadházyt, és a házbizottság összehívását lengette be, amely majd megbünteti Hadházyt.

Forrás:https://balramagyar.hu/2019/10/25/friss-hadhazy-megkuldte-a-selyemzsinort-kovernek-ebbol-oltari-balhe-lesz/?fbclid=IwAR0SKvCNoAnDXWxwJSap-BXXbR94SyCRo6dI-YLczzGCT4Me6cKDAPT9x4k

Kapcsolódó cikkek

Tök nagy, és focizni is lehet benne, meg Lőrinc is jól járt, szóval nagyon örülünk. De hol fognak minket meggyógyítani?

O.L.K.T.

ILYENEK A FIDESZ KÉPVISELŐI

O.L.K.T.

Ide – oda bulizgatni…

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!