Hadházy megküldte a selyemzsinórt Kövérnek. Ebből oltári balhé lesz

A parlamenti Házbizottsághoz és a rendőrséghez is fordul Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a hétfői akciója után, mert szerinte fizikai erőszak érte, amikor kormánypárti képviselők kicsavarták a kezéből a táblákat. Az ellenzéki politikus azt is el akarja érni, hogy Kövér Lászlót is megbüntessék az Országgyűlés tekintélyének rongálása miatt. Igazát videó is bizonyítja.

Elég nagyot szólt Hadházy Ákos képviselő akciója hétfőn a Parlamentben: a képviselő táblákat tartott fel Orbán Viktor beszéde alatt, “muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”, illetve “stop propaganda, stop korrupció” feliratokkal. Volt egy harmadik is, amelyen az volt olvasható: “A lónak a f*szát”. Ezt azonban csak később mutatta fel.

Hadházy akcióját először a beszédet tartó Orbán elégelte meg, megpróbálta kivenni a táblát képviselő kezéből, majd több kormánypárti honatya lépett oda hozzá, lökdösték, egy közülük pedig magyar zászlóval takarta el a tábláját. Kövér László később ostoba primitív fajankónak nevezte Hadházyt, és a házbizottság összehívását lengette be, amely majd megbünteti Hadházyt.

Forrás:https://balramagyar.hu/2019/10/25/friss-hadhazy-megkuldte-a-selyemzsinort-kovernek-ebbol-oltari-balhe-lesz/?fbclid=IwAR0SKvCNoAnDXWxwJSap-BXXbR94SyCRo6dI-YLczzGCT4Me6cKDAPT9x4k

Kapcsolódó cikkek

TÖBB EZREN MENEKÜLNEK A TÖRÖK AGRESSZIÓ ELŐL!

O.L.K.T.

Kelemen Anna visszalépett és az ellenzéki összefogást szeretne!

O.L.K.T.

Vajon lesz-e Erzsébet utalvány a választásra? VIDEÓ

O.L.K.T.