Hadházy Ákos:Ez már a harmadik ronda és teljesen egyértelmű ügy

0

Ez már a harmadik ronda és teljesen egyértelmű ügy Kispesten, amit -bár az összegek töredékét teszik ki a fideszes lopásoknak- nagyon komolyan kell venni. Az önkormányzat főépítésze az anyósát használta strómannak, hogy olcsón megszerezzen egy telket. Azért volt olcsó, mert az önkormányzat ezen a kis telken nem engedélyezett házépítést. Aztán a polgármester vezetésével az önkormányzat pillanatok alatt megváltoztatta a rendeletet és a főépítész már építhette is a házikót- sok -sok milliós haszonnal.
Látszólag-és valóban- eltörpül az ügy a Fidesz által kiépített ezermilliárdos bűnszervezethez képest, azonban mégis nagyon komolyan kell venni. “Csak” a 2022-es választás múlhat azon, hogy az elkenzékről elhiszik -e az emberek, hogy kormányon máshogy viselkedik majd, mint a Fidesz.
Gajda polgármester úr három dolgot tehet, ezt amúgy személyesen is jeleztem neki (az rtl sajnos csak az egyik megoldási javaslatomat idézte). 1) Lemond 2) bocsánatot kér az eddigiekért, kőkeményen és nyíltan beleáll az ügyek kivizsgálásába, a felelősök megbüntetésébe és olyan intézkedéseket hoz, ami megnehezíti a jövőben ezeket a csalásokat 3) azt hazudja, hogy minden rendben volt a telekértékesítéssel, a járdaépítésekkel és a közétkeztetéssel és bízik abban, hogy a kormánytól független média majd “békén hagyja” őt, a kormánypropagandát pedig nem olvassák Kispesten .
Ha a 3. lehetőség mellett dönt, az tragikus lenne az egész ellenzék számára. Az első kettő lehetőség egyikét javaslom neki és a pártjának is.

https://rtl.hu/rtlklub/hirek/ujabb-botrany-a-szocialista-vezetesu-kispesten?fbclid=IwAR1p5N5jqpRSMAi0itcZD7Y6x2jxmpySUuzYlTRaY7-71kI0bvPvReqjy2M