Hadházy Ákos: SRB hazudik!

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint Sallai R. Benedek hazudott közösségi oldalán, amikor azt állította, hogy nem bántotta fizikailag, mert a bírósági ítéletben – amire hivatkozott – tettleges becsületsértés szerepel.

A bíróság az ítélet indoklásában teljesen egyértelműen fogalmazott. Kimondta, hogy Sallai lelökött a székről – mondta a Hírklikknek Hadházy Ákos, hozzátéve, hogy az esetet egy biztonsági kamera is rögzítette.

A független képviselő elmondta, hogy két oka is volt a pótmagánvádas eljárás megindítására: egyrészt azt akarta elérni, hogy egy ilyen tett ne maradhasson büntetlenül Magyarországon, és a bíróság mondja ki, hogy képviselőtársa fizikailag inzultálta.

Hadházy szerint ez meg is történt, ahogy a másik kérdésben is elégtételt kapott: ebben ugyanis azt akarta tisztázni, hogy Sallai állításával szemben, nem magától esett le a székről. Mint mondta, a bíróság rögzítette is a Sallai R. Benedeket elmarasztaló ítélet indokolásában, hogy ő teljesen passzív résztvevője volt a történteknek.

Az esetről a kormánypárti pestisracok.hu is írt, „ellenzéki hantaboynak” nevezve Hadházy Ákost, akit a cikk szerint Sallai nem támadott meg. Hadházy ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy jogi útra lép, és helyreigazítási kérelemmel él a portállal szemben.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság ítélete még nem jogerős, Sallai R. Benedek fellebbez.

Kapcsolódó cikkek

Szedi áldozatait a fagy.

O.L.K.T.

Tavaly mintegy 34 millió forintból gazdálkodott a Felház

O.L.K.T.

Bréking: A nyílt utcán támadták meg az ellenzék politikusát

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!