Hadházy Ákos páros lábbal szállt bele Vajna Tímeába!

„Nem tudom megállni, hogy állatorvosként és képviselőként ne kommentáljam ennek a hölgynek az egészen elképesztő történetét.”

Ezt írja a Facebookon Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki a politikai pályája előtt állatorvosként dolgozott Szekszárdon. Hadházy Vajna Timi szombati instagramos bejegyzésére reagált, aki lényegében arról írt,

férjétől szülinapi ajándékba kapta, hogy magánrepülővel viheti orvoshoz a cicáját Los Angelesbe
a macskával közös magángépes utazásról pedig fotókat is mutatott.

Vajna Timi eredeti repülőgépes posztja szerint (aminek azóta már törölte a szövegét)
a macskának a műtétje után sem igazán jók a leletei,
ezért kivételesen azt kérte a férjétől születésnapjára, hogy hadd menjen a magángépével az Egyesült Államokba, mert a műtét után nem lehet elkábítani a macskát az utazáshoz, amire egy sima, légitársaságos repülésnél szükség lenne és így a cicával kirepülve meg tudja nézni, hogy vannak-e Amerikában új macskagyógyítási módszerek. Hadházy ezek után arról írt, hogy egyrészt

„állatorvosként nem tudom elképzelni, hogy ez a macska Amerikában olyan kezelést kaphatott volna, amit a magyar kollégák ne tudtak volna neki megadni.”

másrészt

„Az amerikai állatorvosi vizithez a cica sok-sok milliós magánrepülését a magyar adófizetők fizetik. Közben a gazdi férje az országot kifosztó Fidesz kormány fennmaradásának egyik legfőbb támasza.”

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, 28 October 2018

Kapcsolódó cikkek

A felcsúti fák sem nőnek az égig

O.L.K.T.

Ismét a Matolcsy bagázs!

O.L.K.T.

Kilakoltatás Kőbányán: mindent rendesen fizettek, mégis menniük kell!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!