Hadházy Ákos: Orbán és Kövér úgy rettegnek, hogy a parlamenti gorillákat küldik rám!

0

Megszólalt Hadházy Ákos független képviselő, miután táblával zavarta meg Orbán Viktor beszédét a Parlamentben. (Itt nézheti meg a jelenetet.) Három táblával készült, a harmadikat – ami “migránsozós” volt, nem tudta felmutatni, mert azt már kirángatták a kezéből.

Hadházy a Facebook-posztjában azt írja, az Országgyűlés csalással jött létre, egy olyan választáson, amelyen az ellenzék nem tudta eljuttatni a véleményét és mondanivalóját a választók nagyon nagy részéhez.

Az új parlamenti sajtórendelkezések pedig csak arra utalnak, a Fidesz nem tanult az önkormányzati vereségből.

“Ez a parlament már nem alkalmas helyszín arra, hogy megküzdjünk a játékszabályok egyre durvább átírása ellen. Kövér a mai naptól még inkább megszigorította a parlamenti tudósítók munkáját. Ez egyértelműen jelzi, hogy az elborkaizott választás után a Fidesz nem konszolidálódik, hanem még inkább bekeményít és még inkább el fogja nyomni a maradék független sajtót”, írja Hadházy a Facebookon.
“A pocakos tábornok nem az az ember, aki visszavonul, ő inkább támadást vezényel, újra és újra.”

Hadházy arról is beszélt, nem jár be a Parlamentbe, továbbra is úgy tartja, kint kell dolgozni a 2022-es győzelem három alapfeltételéért,

“ami CSAK rajtunk múlik: minden településen legyen minimum 2 ember, aki nyíltan felvállalja ellenzékiségét, mind a 10 000 szavazókörben legyen ellenzéki delegált és az ellenzéknek legyen 20 000 önkéntes aktivistája.”

Ez a parlament csalással jött létre egy olyan választáson, ahol az ellenzéknek esélye sem volt eljuttatni a tényeket és…

Gepostet von Hadházy Ákos am Montag, 21. Oktober 2019

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!