Hadházy Ákos: Nem adom fel a fideszes korrupció elleni harcot!

0

Lendületben maradok – nyilatkozta a Hír TV műsorában Hadházy Ákos volt LMP-s társelnök, jelenleg független országgyűlési képviselő.

Hadházy a műsorban arról is beszélt, hogy a kórházi fejlesztések kifosztása is lendületesen zajlik. Az EU ügyészséghez csatlakozás nem csak azért fontos, hogy a magyarok megmutassák Orbánéknak, hogy van félnivalójuk a korrupció miatt, hanem azért is, hogy megakadályozzuk az EU támogatások felfüggesztését. Ha ezek a pénzek állnak – márpedig ha nem mutatjuk meg, hogy nem lophatja el a Fidesz kontroll nélkül, akkor leállnak – akkor pillanatok alatt bekövetkezik az a válság, amiről Orbán Viktor és Matolcsy György beszél hetek óta. Gazdasági válság lesz Magyarországon illetve államcsőd.

Hadházy hozzátette, hogy küzdeni fogok azért, hogy Magyarország csatlakozzon az Európia Ügyészséghez.

 

olkt.hu/hírtv.hu


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!