Hadházy Ákos. Megtisztelő. Köszönöm!

0

Megtisztelő, hogy a Bloomberg nemzetközi hírügynökség ír a munkámról, de fontosabb, hogy Boldog István fideszes képviselő “munkájáról” és Orbán hatvanpusztai kastélyáról és bunkerjéről is írnak.

Elmondtam, hogy ennél is lényegesebb, hogy külföldön megértsék: Boldog példája nem egyedi és nem szimpla lopás. A Fidesz az EU pénzekkel zsarolja a polgármestereket és nem is a visszakövetelt 30-40-50-…% kenőpénz a leglényegesebb baj. Hanem az, hogy cserébe a Fidesz elvárja, hogy az adott település “jól szavazzon”. Így tartja fent, finanszírozza az EU Orbán rendszerét.

A kormány persze mondhatja, hogy no lám, Boldogékat is utoléri a bűnüldözés, de tudjuk, hogy ez egy kivétel és tudjuk, hogy Polt csak a teljesen menthetetlen ügyekben hajlandó nyomozni. És példák sora mutatja (mindenekelőtt Tiborczé), hogy a nyomozás korántsem jelenti a bűnösök bűnhődését. Ezért az EU egyetlen dolgot tehet: a magyarok mellett neki is megfelelő nyomást kell kikényszeríteni az EU Ügyészséghez csatlakozásért

Elmondtam azt is: ma már nem az ügyek megtalálása a kihívás, hanem az, hogy hogyan tudom ezeket minél több embernek megmutatni az egyre fogyatkozó valóban független médiában. Az ellenzék számára is ez a kihívás: megküzdünk-e a tisztességes játékszabályokért, a propaganda ellen, vagy csak tétlenül ülünk a demokrácia romjain

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!