Hadházy Ákos: Már írjuk a feljelentéseket Borkai Zsolt és Borkai Ádám ügyében!

Már írjuk a feljelentést Borkai Zsolt és Borkai Ádám ügyében – mondtam el az ATV Startban. A jachton történtekből ugyanis nem a felláció a lényeg, hanem a korrupció: a fellációt elszenvedő úr nulla bevételű cége ugyanis havi egymilliót fizet évek óta Borkai Ádámnak a kamu cég kamuvezetéséért. A fellációban részesülő úr pedig úgy gazdagodott meg, hogy a földjeit a Borkai vezette önkormányzat ipari területté minősítette, így már horribilis pénzért adhatta el az Audinak. Kíváncsi vagyok, mit fog ehhez szólni az ügyész.

FRISS VICC: reggel még nem tudtam, mert most jelent meg a cégadatbázisban. Borkai Ádám frissen kiváltotta az egyéni vállalkozóit is rendezvényszervezésre (mint a jachton dolgozó egyik hölgy 🙂 Ennek ugye lehet hozadéka egy uniós támogatás, de leginkább az, hogy amíg a cégek bevételei látszanak a nyilvános adatbázisban, az egyéni vállalkozóké nem…

Már írjuk a feljelentést Borkai Zsolt és Borkai Ádám ügyében – mondtam el az ATV Startban. A jachton történtekből…

Gepostet von Hadházy Ákos am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Via: atv.hu

Kapcsolódó cikkek

Hazudtak: Továbbra is hiánycikk az újszülötteknek adott K-vitamin!

O.L.K.T.

Rendkívüli: Kilakoltatás a VIII. kerületben! (ÉLŐ)

Rubóczki Tamás

Gulyás Gergely és Németh Szilárd szerint a kerítés miatt nem jönnek a migránsok – ezért megvédtük egész Európát!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!