Hadházy Ákos kitett magáért ismét

0

Kárász Műsorvezető Úrnak el kellett mondanom, hogy szerintem kár volt reggel negyed ötkor felkelnem azért, hogy egy kérdését megválaszoljam a reggeli műsorban… Azt kérdezte, hogy a Fidesz SZERINTEM IS a korrupciós hálózat egy egészen különlegesen, kiterjedt formáját építette-e ki? Felesleges volt ezért korán kelni, hiszen évek óta tények százaival bizonyítom ezt.
Felesleges volt szerintem az a kérdés is, hogy megbántam-e az Orbán elé tett táblákat – miért bántam volna meg, ha a Fideszt annyira zavarta, hogy külön hoz ez ellen egy piszkos törvényt? És miért bántam volna meg, ha ezzel bemutathattam, hogy ha nem döntjük meg az aljas kormánypropagandát, akkor parlamenti szónoklatokkal már semmilyen esélyünk nincs elérni a Fidesz szavazóit. Miért bántam volna meg, hogy a Fidesz „bevándorláspártisorosbérenc” rágalmaira nagyon visszafogottan válaszoltam?
Harmadszorra felesleges volt az a kérdés, hogy elégedett vagyok-e, hogy kivételesen egy noname, bár nagystílű gyanusított ellen elfogatóparancsot adnak ki. Hogy lennék elégedett, miközben Farkas Flórián, Boldog István, Horváth István, Simonka György, Varga Gábor, Tiborcz, Mészáros, Rogán stb. stb. még szabadlábon vannak???

Linkeljétek be! :

http://www.atv.hu/videok/video-20191203-ti-az-europai-unioban-is-egyedinek-mondhato-formaja-epult-ki-a-korrupcionak-itthon?fbclid=IwAR2JiwRe35Oe1r2lEfnN-3piSrTapLRFwot9MISsV4gHhKAklXCCIAZH59E

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!