Hadházy Ákos kitálalt – Az LMP-ben vannak akik a Fideszt segítik! (Videó)

Hadházy Ákos már korábban is azt nyilatkozta, hogy a tud olyan esetekről, amikor pénzt kínáltak kormányoldalról ellenzéki politikusnak, hogy utóbbi ne lépjen vissza, így gyengítse a kormányváltás esélyét. Az LMP volt társelnöke kedden megerősítette ezt az állítását az Azonnalinak.

Mivel a politikus az április 8-i parlamenti választások után nyilatkozta, hogy pártjában is vannak olyanok, akik a Fidesz sikerén munkálkodnak, a portál most arról kérdezte, hogy az új LMP-frakcióban is vannak-e ilyen személyek. Hadházy azt mondta, hogy szerinte vannak, de nem nevezett meg konkrét személyeket.

Az LMP-frakciónak rajta kívül tagja még Demeter Márta, Szél Bernadett, Schmuck Erzsébet, Keresztes László Lóránt, Gémesi György (a helyére Hohn Krisztina ül majd be), Ungár Péter, az együttes Szabó Szabolcs és a Budapest belvárosában egyéni körzetet nyerő Csárdi Antal.

A politikus tagja marad az LMP-nek és az LMP-frakciónak is, de más tisztséget nem vállal. A pártalapító Schiffer András pár napja jelentette be, hogy kilépett az LMP-ből, ezt Hadházy nem kívánta kommentálni, úgy gondolja, hogy Magyarországot ennél sokkal komolyabb problémák fenyegetik.

 

olkt.hu/Azonnali

Kapcsolódó cikkek

Fideszesek magyarázzák Erdoğan kurdok elleni háborúját

O.L.K.T.

Márki-Zay Péter (ÉLŐ)

Rubóczki Tamás

Terjesszétek! Méghogy nincs választási csalás – videóban mutatjuk meg, hogy tussolja el a Fidesz! (Videó)

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!