Hadházy Ákos: Hogyan is működik a sportlobbi? VIDEÓ

„Nem beszéltük meg, hogy ezt a kérdést kapni fogom” – buktatja le Kemény Dénes egy fél mondattal, hogy is működik a sportlobbi, hogyan próbálja minden eszközzel keresztülverni a következő, százmilliárdos beruházást.
Az egykori kiváló vízilabdaedző – aki az egyetemi docensi címét is ezért kapta – egészen hajmeresztő dolgot állít: szerinte az atlétikai stadion egy „óriási tömegsport centrum lesz”.
Egy valódi tömegsport centrum nagyszerű dolog enne – a budapestiek pontosan tudják, milyen nagy szükség lenne erre is –, de az biztos nem kerülne 130 milliárd forintba. Ahogy azt is nehéz elképzelni, hogy a vébé után 15 ezresre visszabontott stadiont valaha még egyszer megtelik nézőkkel.
Én nagyon remélem, hogy a Fővárosi Közgyűlés ráébred, hogy egyebek mellett a stadionstop ígéretének köszönheti az ellenzék a győzelmet Budapesten, és egy egyszerű szavazással megállítja az újabb esztelen nagyberuházást!
Az ATV Start jó hangulatú beszélgetését itt lehet megnézni:

Kapcsolódó cikkek

Orbán nemzetközi sajtótájékoztatóján többször is felnevettek a hazugságokon az újságírók (+videó)

O.L.K.T.

Akkor én nyíltan vállalom hogy hazaáruló vagyok, soha nem fogadtam el hogy az ország miniszterelnöke legyél Orsós! Főleg hogy csalással lettél az!

O.L.K.T.

Dunai Mónika: ahogy igértük, megőriztük a nyugdíjak értékét

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!