Hadházy Ákos: Ez a „Parlament” csalással jött létre!

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő az alábbi bejegyzést Facebook oldalán tette közzé:

Mint tudjuk az RTL Klub Híradó kigyűjtötte, hogy 21 képviselő nem szólalt fel az idén az »Országgyűlésben«. Jómagam ezt a lehető legtudatosabban tettem és ígérem, hogy a következőkben is így fogok tenni – írja Hadházy.

Ez a »parlament« ugyanis csalással jött létre. Ezenkívül a Fidesz mindent megtett, hogy az üléseket kiüresítse – közvetítések nincsenek, az emberek nagyobb részét elérő kormánymédia csak akkor számol be egy ellenzéki felszólalásról, ha valakit le kell járatni, vitákról pedig nincs is szó, hiszen a miniszterek be sem járnak, az államtitkárocskák pedig mindenre csak annyit mondanak: Soros és migráncs.

Ha ennek ellenére, ezekről a tényekről nem tudomást véve mondanám el akár a leggyönyörűbb, legveszélyesebb szónoklatot is, azzal a kormánynak is szívességet tennék, hogy mutogathasson rám: ugye milyen frankó demokrácia van itt?

– zárja sorait a független képviselő.

 

 

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

Orbánnak nagy volt a szája? Most is akkora?

H Miklós

Az új román kormány megtíltaná a magyar kormány erdélyi és székelyföldi osztogatását!

O.L.K.T.

Kövér elvtárs! A miniszterelnök sem az őfelsége, hanem egy közönséges bűnöző, akit el fogunk számoltatni

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!