Hadházy Ákos: Ez a „Parlament” csalással jött létre!

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő az alábbi bejegyzést Facebook oldalán tette közzé:

Mint tudjuk az RTL Klub Híradó kigyűjtötte, hogy 21 képviselő nem szólalt fel az idén az »Országgyűlésben«. Jómagam ezt a lehető legtudatosabban tettem és ígérem, hogy a következőkben is így fogok tenni – írja Hadházy.

Ez a »parlament« ugyanis csalással jött létre. Ezenkívül a Fidesz mindent megtett, hogy az üléseket kiüresítse – közvetítések nincsenek, az emberek nagyobb részét elérő kormánymédia csak akkor számol be egy ellenzéki felszólalásról, ha valakit le kell járatni, vitákról pedig nincs is szó, hiszen a miniszterek be sem járnak, az államtitkárocskák pedig mindenre csak annyit mondanak: Soros és migráncs.

Ha ennek ellenére, ezekről a tényekről nem tudomást véve mondanám el akár a leggyönyörűbb, legveszélyesebb szónoklatot is, azzal a kormánynak is szívességet tennék, hogy mutogathasson rám: ugye milyen frankó demokrácia van itt?

– zárja sorait a független képviselő.

 

 

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ujhelyi István: “A Fidesz csak gyűlöletet, uszítást, háborút és korrupciót kínál a magyaroknak”

Rubóczki Tamás

Agrárminisztérium: Ha nem a Fideszre szavazunk akkor kenyér sem lesz csak migráns!

Rubóczki Tamás

Visszakozott a Fidesz: maradna a Néppártban, és még közigazgatási bíróság sem lesz Visszakozott a Fidesz: maradna a Néppártban, és még közigazgatási bíróság sem lesz

O.L.K.T.

Hozzászólok