Hadházy Ákos: Bábu vagy – avagy a pofátlanság határai!

A mozgássérült gyerekek feje fölötti pitiáner pénzmozgás ügye egyre zavarosabb – és persze egyre tisztább. A Magyar Hírlapban a kormánypropaganda – a maga sajátos módján- beismerte, hogy minden igaz a Pető Intèzet, a Műegyetem és Palkovics László államtitkársága bizarr történetéből. Az ügy háttere itt olvasható a korrupcióellenes weboldalon.

A Magyar Hírlap propagandacikk persze egy zavaros magyarázatot próbál adni a megmagyarázhatatlanra és a Műegyetemre tolja a felelősséget, de a kérdéseim továbbra is állnak Palkovics és a BME felé:
– igaz-e, hogy ő adott utasítást a megbízásra, amivel 10 milliót utaltak a BME részére a gyerekek kisbútorainak tervezésére
– a legfontosabb: ha szükséges volt a feladat (új bútorok tervezése) és a BME nem csinálta meg, miért nem bízott meg mást, illetve ha megbízott, akkor kit?
– ismeri-e a Pető Intézet igazgatóját és volt-e feléje tartozása?
– a Hírlap elismerte, hogy a Pető intézet korábbi rektorának kifizettek 3,6 millió forintot. Milyen jogcímen és milyen teljesítés alapján, ha a projektből nem lett semmi és az egyetem visszafizette a pénzt?

Pető Intézet Budapest./Kép. napi.hu

A cikk tovább a korrupcioinfo.hu oldalon olvasható.

 

olkt.hu


Kapcsolódó cikkek

Kulturáltan, hogy mindenki értse.

O.L.K.T.

Börtönbe megy a korábbi fideszes polgármester Németh-Gotthárd József!

O.L.K.T.

A bábszínházzá silányított parlamentbe akarja zárni a Fidesz az ellenzéket

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!