Hadházy Ákos: “A lónak a f*szát”

0

Hadházy Ákos szintén volt LMP-s, már független képviselő azt mondta, bár egy ismerőse szerint nincs értelme tüntetni, mert Áder már aláírta a törvényt, de vissza is lehet vonni a törvényt, és ez is a céljuk. A tüntetők 5 pontját nem csak beolvastatni kell, hanem megvalósítani. “Egy dolgot kell csinálnunk, érezniük kell a törődést, egyre jobban” – mondta.

Azt mondta, bár egyesek szerint amit a parlamentben és a Kunigunda útján az ellenzék csinált, az egy színjáték, de erre ő azt tudja válaszolni, hogy csak akkor, ha abbahagyják.

“De nem hagyjuk abba, hanem végig fogjuk csinálni, a végsőkig el fogunk menni. Nem volt színjáték, mert a végsőkig el fogunk menni”

– mondta.

Arról is szólt, hogy a kormánypárti oldal szerint a tüntetők csőcselék és Soros-bérencek, akik egymillió menekültet akarnak betelepíteni, de erre csak azt lehet mondani, hogy

a lónak a faszát.

Ezt a kifejezést hamar felkapta a tömeg is egy skandálásra.

Hadházy üzent azoknak az állatorvosoknak is, akik feljelentették a Magyar Állatorvosi Kamaránál. Nekik azt mondta:

“az equus péniszét”.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!