Hadházy Ákos: A Fideszes lakájmédia dugja a vereségről szóló híreket

Mondhatnám, hogy nevetséges az az erőlködés, amit a fideszes propaganda mutatott be a tegnap esti választási eredmények tálalásával, de sajnos nem vicces, mert ez a valóság, amiben élünk. A közmédia címlapján például a spanyol választás volt a legfontosabb hír, azon belül is azt kiemelve, hogy a bevándorlásellenesek hogy szerepelhetnek. A hazai, megismételt önkormányzati választásokról szóló hírt pedig eldugták hajtás alá, semleges címmel, belül pedig azzal kezdték, hogy Somogy megyei Kisberényben ki lett a polgármester (fontos ez is, persze, de azért itt csak 120-an szavaztak). A szekszárdi közgyűlési többség megőrzése vagy a jászberényi polgármester-választás elsöprő eredménye a cikken belül is csak az alsóbb régiókba fért be. Az Origo még lejjebb pakolta a hírt és egészen távirati stílusban prezentálnia: egészen konkrétan négy mondatban foglalták össze a vasárnapi eseményeket.
Sokszor beszéltem már erről, de itt a friss, élő példa: ha az ellenzék bármit akar kezdeni 2022-ben, az aljas propaganda ellen kell először fellépnie, hogy ne lehessen elhallgatni, hazudozni és rágalmazni, illetve hogy a valódi hírek eljussanak mindenkihez!

Kapcsolódó cikkek

Gyulai diák csemege, csak 3900 FT! (Molnár F Árpád)

O.L.K.T.

Lendvai Ildikó: “Sajnos pedofil vagyok!”

O.L.K.T.

Nem a nyelvtanulás ellen vagyok! A Kötvényvásárláshoz minden feltétel adott, míg a nyelvtanuláshoz nem!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!