Hadházy: a Szőcs Géza-féle “sámándobos” cég tovább égeti a közpénzt

0

5 ezer euróért tavaly felújították, majd bezárták az állami tulajdonú Valor Hungariae Zrt. lengyelországi irodáját – tudatta értesülését szokásos Korrupcióinfóján Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. A szczecini lerakatnak valamiféle innovációs missziót kellett volna teljesitenie, a teljes projektre közpénz-százmilliókat adott a kormány. A háttércég azonos a Szőcs Géza-féle sámándob-működtetővel.

Kormányhtározattal tolt további 400 millió forintot a NER az ekkor Kárpátok-Alpok Zrt.-nek nevezett, jelenleg Valor Hungariae néven futó közpénzcsapdába még 2017-ben. Az állami cégnek úgynevezett Ablak Magyarországra 2020 programot kellene/kellett volna ebből produkálnia.

Emlékeztetőül: ez az a cég, aminek a milánói világkiállításra készült botránypavilon, a “sámándob” további sorsát kellett volna kieszelnie. A húzónév akkor és azóta is Szőcs Géza volt kulturális államtitkáré a társaságban, de más NER-barát holdudvaroncok is szerepet kaptak benne.

További részletek itt:https://blog.atlatszo.hu/2019/11/hadhazy-a-szocs-geza-fele-samandobos-ceg-tovabb-egeti-a-kozpenzt/?fbclid=IwAR0PPVM0wde1dBeWZLpi4slk6ffIKgKRU3i_JyPvsR-3UY5bpu6aP2p8Pfs

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!