Hadházy: A Fidesz 2/3 meg fogja szavazni

0

Mi nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban. A szavazások alatt , az utolsó pillanatban még megpróbáljuk a délelőtt még meglevő szabad belépési jogunkat kihasználni arra, hogy az egyik minisztériumban utánajárhassunk néhány disznóságnak.

Mi nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban. A szavazások alatt , az utolsó pillanatban még megpróbáljuk a…

Gepostet von Hadházy Ákos am Montag, 9. Dezember 2019

Ma a “Parlamentben” a Fidesz meg fogja szavazni a jogfosztó javaslatot, amelyik elveszi azt a néhány lehetőséget is, amely még az ellenzéki képviselőknek megmaradt. Szólásszabadságunk eddig sem volt, Kövér eddig is elvette a szót attól, aki számára nem tetsző dolgot mondott. Mostantól megfenyített kisiskolásként, hátratett kézzel kellene mozdulatlanul ülnünk, Kövér brutális büntetéssel torolhatja meg azt is, ha csúnyán nézünk rá.

De a legnagyobb gazemberség, hogy elveszik a jogunkat attól, hogy személyesen kérdezzük meg az állami intézményekben pöffeszkedő Fidesz kádereket. Ezutàn elveszik a jogunkat, hogy Önöket képviselve ellenőrizzük ezeket az embereket és ezeket a helyeket.

De megígérjük : mindent meg fogunk tenni azért, hogy ne a Fidesz mondja meg, mit, hol, mikor és hogyan mondhat róla az ellenzék!